PENGUNJUNG BARU BOLEH MULA DGN KLIK SOALAN LAZIM

Tuesday, February 9, 2010

SELANGKAH KE HADAPAN ( WAKALA DINAR EMAS ASAR )

Opis Wakala Dinar Emas ASAR (nama sementara je peraduan masih terbuka)

Harini gi melawat tapak ofis...hihihi opis kecil ni cukup la utk sesi perbincangan dan belajar tentang ilmu pelaburan emas. urusan jual beli pon boleh. Hopefully boleh guna after cuti raya cina..

, kepuncak kejayaan, misi dan visi menjadikan realiti...

Kisah 1g  ke 100 gram tajuk artikel sy..nantikan bersama2..kisah camne bermulanya perjalanan menjadi tokey emas dan boleh buka kedai emas..ala kisah simple yg menjana sket duit sampingan..

8 comments:

alfianhashim said...

syabas cikgu...one step ahead...well done....

2bz4money said...

Ada security guard tak? hati2 deal emas..tempat yg paling sesuai sebelah balai polis komuniti :)

eda said...

tahniah cikgu.. terasa bersemangat lagi hari ni lepas tengok cikgu menapak setapak lagi

CIKGUAZRUL said...

terima kasih bro pyan n eda.

2bz4money bangunan tu dlm kwsan masjid..insyaAllah sesuai..

Fendi said...

Selamat Berjaya Cikgu..

Mr. Jay said...

salam..nk wish jugak..TAHNIAH cikguAsar..
smg ini merupakan ilham dan motivasi buat rakan2 emas yg lain ..
(rie2010)

Pokli.com said...

tahniah....alhamdulillah
makin berkembanggg bisnesss
dulu asal dari pemburu
skrg jadi PENIAGA
wahhhh

tahniah

sydeen said...

salam cekgu azrul:
Cekgu ni yg kita jumpa bersama sifu Syukor kat restoran MITC rabu malam tu ke....?

Saya pun ada blog hehe...
http://sydeenphoto.com/blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

al kahfi

Jom ke fanpage kami

There was an error in this gadget