PENGUNJUNG BARU BOLEH MULA DGN KLIK SOALAN LAZIM

Friday, February 26, 2010

PROMOSI 1 MAC 2010 juga

Berikut Item yang di promosikan.

1. 2 Set 1g POH KONG dan 1 Dirham Perak SOLD OUT= RM198
update  9:28pg 27/2: 1 set dah di beli oleh Mohd Izar. tinggal lg 1 set
update 5:30ptg 27/2:  1 set di booked oleh En dr KL.

2. 2 kpg 1 Dinar Public , 2 kpg 1 Dinar Muslim dan 2 kpg 1 Dinar Kelantan HARGA SAMA RM55X SOLD OUT    update 10:02pg : 1 DK dah dijual update 28/2 : sold out

3. Kotak Kayu rujuk artikel dibawah..
update 11:31pg-1:32ptg : 6 org pembeli tq. Ada lagi stok kotak




4.  10 Dinar RM 555X.00, 1 Dinar Kelantan ( SOLD OUT ) 1/2 kijang ( NOT FOR SALE )



5. 20g x 3 kpg ( 1 kpg dah dijual ) RM 26XX, 3 kpg 1 Dinar Public ( ALWAYS READY STOK)


6.  2 kpg x 1 Dirham RM 20 SOLD OUT update 3:30ptg 27/2: tq kpd 2 buyer td

7. 5 DIRHAM RM98.00 ADA 2 KPG TERAKHIR



8. 2 dirham ada 3 keping lagi

HARGA RM 30.00 SAHAJA


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkannya tetapi berada di luar kawasan perhantaran percuma, urusan perhantaran secara pos boleh di aturkan.

Kos Poslaju : RM 10.00

Anda bolehlah membuat pembayaran di dalam akaun maybank saya :

AZRUL SYAHRIZAN AB RAHMAN  163028654414
Sila sms butiran2 anda seperti nama, alamat, jumlah dirham yang di beli.
Resit bukti pembayaran hendaklah di emelkan kepada cikguazrul@gmail.com


SMS atau HUBUNGI SAYA AZRUL 017-7675 446 UTK MEMILIKI STOK INI.
Payment: Maybank acc : 163028654414 atau CIMB acc : 07090050903528
(AZRUL SYAHRIZAN AB RAHMAN)


Monday, February 22, 2010

KOTAK KAYU DAN KOTAK KACA SIMPAN EMAS.

Setelah lama menyepi saya ingin kembali ke tujuan mula2 sy membeli Emas iaitu ingin MENYIMPAN..
so nak simpan mesti ada KOTAK SIMPAN EMAS. SMS 017-7675446 utk memilikinya


Harga Kotak Kayu : No. 1 =  15, No. 2 =  20, No. 3 =  50 , No 4 = RM 60
Kos Pos : RM 5

ATAU
anda boleh pos 1 DIRHAM kepada saya. sms 0177675446 utk alamat rumah saya

 Saiz Kotak Kayu No 1.dgn 1 Dinar PG, 1 Dinar Kelantan dan 1 Dinar Muslim
Boleh memuatkan 20 kpg 1 Dinar

KOTAK DI ATAS TINGGAL NO 4 SAHAJA

KOTAK BARU

RM 30.00 .atau tukar dgn  2 dirham  ( free POS ) (SOLD OUT )

RM 30.00 .atau tukar dgn 2 dirham ( free POS )


Thursday, February 18, 2010

Beli Emas?

Salam sejahtera.. kepada yg mula nak berjinak2 dgn EMAS sila faham tentang EMAS dahulu. Yang penting beberapa perkara yg perlu diambil perhatian oleh para pembeli/pelabur emas
1. pastikan BELI EMAS DAPAT EMAS
2. beli EMAS PELABURAN bukan PELABURAN EMAS
3. cuba selidik dan faham pergerakan emas..jgn terlalu taksub EMAS akan SENTIASA NAIK kekdg emas juga akan turun..Ramalan bukannya satu kenyataan tp sejarah adalah fakta yg perlu diambil kira.

Friday, February 12, 2010

PROMOSI SEMPENA TAHUN BARU CINA . promosi TAMAT

terima kasih kepada En Nazri kerana membeli 5 x 100g Public Gold.
SOLD
SOLD
8 keping x 1 DINAR utk dimiliki HARGA RM550 SHJ)( termasuk pos) ( 4 kpg lagi  . hehehe just SMS 0177675446

stok lain 20g, 50g, 100g . 5 dinar n 10 dinar pon ada...mari nego harga yang anda inginkn..hihii sempena cuti raya cina ni sy kasi diskaun la..
yang penting anda SMS 017-7675446 Azrul

Tuesday, February 9, 2010

SELANGKAH KE HADAPAN ( WAKALA DINAR EMAS ASAR )

Opis Wakala Dinar Emas ASAR (nama sementara je peraduan masih terbuka)

Harini gi melawat tapak ofis...hihihi opis kecil ni cukup la utk sesi perbincangan dan belajar tentang ilmu pelaburan emas. urusan jual beli pon boleh. Hopefully boleh guna after cuti raya cina..

, kepuncak kejayaan, misi dan visi menjadikan realiti...

Kisah 1g  ke 100 gram tajuk artikel sy..nantikan bersama2..kisah camne bermulanya perjalanan menjadi tokey emas dan boleh buka kedai emas..ala kisah simple yg menjana sket duit sampingan..

Saturday, February 6, 2010

KEMPEN SIMPAN EMAS UNTUK FAMILY BERMULA

Harga emas yg jatuh kali ini memberi sedikit harapan kepada peminat2 emas untuk mula melabur dalam emas. Anda telah melihat turun naik emas dan sy berpendapat kali ini sesuai utk menyimpan sekurang2kurangnya 1 Dinar Emas. Namun risiko pelaburan emas tetap ada maka banyakkan menimba ilmu tentang emas utk mengetahui fakta, risiko dan kaedah terbaik utk melabur dalam emas. Jangan main iukt orang je..
Sebarang  pertanyaan boleh hubungi saya di 017-7675446 atau email cikguazrul@gmail.com.


Ayuh pelbagaikan jenis Emas anda

Tuesday, February 2, 2010

PERADUAN NAMA COMPANY EMAS DAN WEBSITE CIKGU AZRUL (TAMAT )

Gambar kotak simpan emas..

Saya nak jadi tokey emas so saya nak mohon bantuan rakan2 utk cadangkan nama syarikat EMAS yg saya dan nama domain website sy. nama terbaik akan saya bagi hadiah 1 KOTAK KAYU SIMPAN EMAS seperti di atas. Boleh memuatkan koleksi Dinar dan Jongkong emas anda.

Sila cadangkan nama yg anda cadangkan di bahagian ulasan. contoh:

Nama company : Kedai Emas ASAR
Nama website : http://www.cikguemas.com/

dari Azrul, 0177675446

Just isi cadangan anda dalam bahagian ulasan.Klik sahaja ulasan tu dan tgk nama yg telah digunakan. .Peraduan mula 1 Feb - 5 Feb 2010. Pemenang umum pada 8hb Feb depan. Terima kasih.
Simple kan..hehe

PEMENANG PERADUAN MENAMAKAN NAMA COMPANY

Terima kasih kepada semua yg turut menyumbang idea. semoga anda berjaya dilimpahi rezeki.

KEPUTUSAN

NAMA SYARIKAT AURA AURUM TRADING
MOTTO: THE AURA OF AURUM
WEBSITE : www.AURAURUM.com

PEMENANG IALAH Mohd Firdaus  melalui SMS. sila tuntut hadiah after chinese new year..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

al kahfi

Jom ke fanpage kami

There was an error in this gadget