PENGUNJUNG BARU BOLEH MULA DGN KLIK SOALAN LAZIM

Monday, April 11, 2011

Kita kat sini :)

PENGUMUMAN!!

 klik sumber
Harga kedai-kedai Emas berhampiran anda telah dinaikkan ke

Emas 999 (24K)  RM172/gram
Emas 916 (22K ) RM162/gram

Tahniah kepada penyimpan emas dan perak.PRESTASI CEMERLANG GEMILANG TERBILANG EMAS

APRIL 2001 USD260.60
ARRIL 2011 USD1475.80
KENAIKAN 467% !! 
purata 46.7% setahun..

CERITA PENGALAMAN BELI EMAS 2009 KLIK SEJARAH

KEPADA YANG NAK TAHU LEBIH LANJUT KLIK SOALAN LAZIM

nak tunggu lagi? silakan menunggu...

Kepada yang tak nak tunggu...
 
sila
 call/SMS 0177675446 AZRUL

Keratan akhbar KOSMO semalam 'HARGA EMAS MELAMBUNG!"


REKOD BARU !!


Jom beli SIlver!


Berminat? call/sms : 017-7675446

Salam sejahtera dan salam ukhuwah kepada pembaca blog yg setia. Semoga anda dirahmati Allah s.w.t.
Setelah sekian lama EMAS mendapat perhatian lebih seperti “anak EMAS” , kini silver/perak pula mendapat perhatian tersebut.Mengapa tidaknya , potensi kenaikan harga silver/perak mengatasi kenaikan harga emas sejak kebelakangan ini.

Kita sering mendengar perkataan lombong emas tapi tidak pernah mendengar perkataan lombong perak/silver . Adakah silver juga mempunyai lombong sendiri ? Jawapannya TIDAK , silver boleh didapati dari serpihan lombong emas/perak sahaja.Ini bermakna secara logiknya dalam dunia ini , emas lebih banyak berbanding perak/silver.Jika sesuatu barang terhad/berkurangan tetapi permintaan semakin tinggi , maknanya nilainya semakin meningkat !
Renung-renung bersama……..
Untuk menguatkan lagi fakta , pelaburan silver lebih menguntungkan berbanding emas sejak kebelakangan ini , saya sertakan graf kenaikan harga silver dunia :Nama Robert T Kiyosaki cukup terkenal di peringkat antarabangsa kerana buku – bukunya yang berkaitan dengan system kewangan dan pelaburan. Telah menulis sekitar lima belas buku laris, dan yang pertama dan popular adalah Cashflow Quadrant: Rich Dad's Guide to Financial Freedom (2000).


Dan tahukah anda saranan/ nasihat terakhir dari Kiyosaki bagi masyarakat dunia untuk menyelamatkan asetnya? 'Belilah perak!' Nasihat 'Belilah perak!'

Kempen yang bermula sejak 2009 lalu. Salah satu latar belakangnya, tentu saja, adalah krisis kewangan yang terjadi di Amerika akhir 2008 lalu, Akibat runtuhnya kredit perumahan di sana yang memberi kesedaran orang ramai berhubung tentang gelembung ekonomi wang kertas.

Pada tahun 2010 kempennya untuk membeli dan menyimpan perak kembali disuarakan, kali ini oleh Max Keiser, juga seorang pengkritik dan penasihat kewangan.


Dibawah saya akan tunjukkan gambar harga silver keluaran syarikat Public Silver.Sebelum itu saya terangkan serba sedikit mengenai Public Silver bagi mereka yang belum pernah mengenali Public Silver.
Public Silver adalah salah satu anak syarikat Public Fine Gold International Sdn.Bhd yang berpengkalan di Pulau Pinang.Public Silver mengeluarkan jongkong perak dalam bentuk jongkong perak seberat 250g , 500g dan 1kg yang berketulenan 999 dan mempunyai sijil ketulenan daripada Assayer yang bertauliah iaitu Penang Assay Office Sdn Bhd.
Ini bagi menjamin mutu jongkong perak keluaran Public Silver adalah setaraf dengan jongkong perak lain di peringkat antarabangsa.

Harga 1 kilogram Silver 20 Feb 2010 hanya RM2305 SAHAJA!Harga 1 kilogram Silver 27 dis 2010 hanya RM3888 pulak!Harga 1 kilogram Silver 7  Apr 2011 dah RM5137!

Harga 1 kilogram Silver HARI INI RUJUK HARGA SEBELAH!
jika anda berminat memiliki Silver call or sms 0177675446
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

al kahfi

Jom ke fanpage kami