PENGUNJUNG BARU BOLEH MULA DGN KLIK SOALAN LAZIM

Wednesday, October 6, 2010

RAGAM PEMERHATI/PEMBELI/PELABUR/PENGEDAR EMAS

Salam, melihat harga emas yang menunjukkan peningkatan secara mendadak pada awal bulan 10 ini, berbagai ragam yang dapat saya lihat dari pelabur pelabur emas.kita lihat kategori orang di bawah:


1. Orang yang tidak melabur dalam emas.

– tidak tahu menahu pun tentang kenaikan harga emas( Paling rugi). Confirm bukan pembaca blog ini sebab kalau baca blog ini tentu dah tahu tentang kenaikan emas!

2. Orang yang dah tahu tentang pelaburan emas.

– dah tahu tapi tidak membeli emas ( sangat rugi). Diharap pembaca blog saya dah mula menyimpan dan melabur dalam emas dan perak.




3. Orang yang dah membeli emas secara berdikit.

– "Kalau aku tahu harga emas naik banyak macam ni, aku beli banyak-banyak" ayat yg selalu didgr.( memang Rugi banyak la )


4. Orang yang dah membeli emas

-kalau aku tahu dulu aku beli berpuluh ribu.( rugi sikit )


5. Orang yang membeli emas + ejen pengedar emas!!

– sebab aku tahu la aku buat macam ini( berbaloi-baloi )



nak belajar jadi tokey emas yang suksess call /sms 0177675446 Azrul
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

al kahfi

Jom ke fanpage kami

There was an error in this gadget