PENGUNJUNG BARU BOLEH MULA DGN KLIK SOALAN LAZIM

Saturday, September 18, 2010

Bagaimana nak mula dgn EMAS nie??

Soalan yang popular dalam minggu ini..

Macam mana nak mula?macam mana nak beli? macam mana nak melabur emas? itulah soalan utama yang sering diajukan kepada saya. Itu perkara biasa jer. Di sini saya nak citer2 skit lah cmna nak mula bagi bakal pelabur2 emas.
Sebenarnya senang saja..seperti yang anda semua maklum..harga emas ni sentiasa dalam trend menaik..walaupun ada kala harga jatuh adakala harga naik..tapi secara keseluruhannya..harga emas tetap dalam trend menaik..


cuba tengok graf kat bawah ni..untuk jangka masa 10 tahun..


semua ni anda buleh rujuk dekat website http://www.kitco.com  
ok..dah tengok? ok sekarang pulak..saya nak bagi tau macam mana nak mula?

anda semua buleh la rujuk web ni http://www.publicdinar.com/  untuk emas dinar, tak pun kalau ade yang berminat nak simpan emas bar (jongkong)bleh la rujuk http://www.publicgold.com.my/  




Harga terkini bagi Emas Public Gold, adalah seperti contoh jadual dibawah (biasanya jadual begini terdapat di tepi web yg tersebut).

Harga We Sell ialah harga EMAS yang dijual oleh saya dan
Harga We Buy ialah harga EMAS yg sy beli bila anda nak jual balik kpd sy.



Sebenarnya ramai juga yang tanya apa beza Emas Public Dinar(PD) dan Emas Public Gold(PG). PD dan PG adalah dibawah keluaran syarikat yang sama iatitu dari syarikat Public Fine Gold International Sdn Bhd atau lebih dikenali sebagai Public Gold. 



Emas PG ketulenannya adalah 999 ( 24K ) atau kalau bahasa kampung tu emas 10, terdapat dalam bentuk


20 gram ,50 gram (bentuk Bar) , 50 gram (bentuk syiling/coin) ,100 gram,  1 kilogram


Manakala Emas PD ketulenannya adalah 916, (22K ) terdapat dalam bentuk;


1 Dinar  5 Dinar   10 Dinar
lepas dah cek harga kat web public dinar atau public gold tadi…


so bleh la call saya 017-7675446 (Azrul ) untuk lock harga tu.. sebab kalau x lock takut harga tu naik pulak bila nak beli nanti..

so jangan tunggu lama-lama..lock price sekarang..harga naik ke harga turun ke..anda pasti x rugi..nak tau kenapa?nanti saya ajar caranya ok ...

ingat BILA BELI EMAS, PASTIKAN ANDA DAPAT EMAS .



PROMOSI KHAS SEMPENA SYAWAL.


tukarkan RM596 duit raya ANAK anda ke 1 Dinar..
 maka NILAI duit raya itu akan automatik bertambah setiap tahun..

hubungi Azrul 0177675446

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

al kahfi

Jom ke fanpage kami

There was an error in this gadget